• +36 (1) 209-4154
  • +36 (30) 2727-652
  • info@wigplanet.hu

Hírek és érdekességek

Paróka

Paróka választási és formázási tanácsok (styling tips)

"Ready-to-go"

Magas minőségű paróka modelljeink garantálják Önnek a tökéletes megjelenést, a gyors hajformázás és alacsony ápolási igények mellett. A dúsabb hatás érdekében óvatosan rázza meg a parókát mielőtt felveszi. Helyezze a fejére, majd pár mozdulattal állítsa be a kívánt formát.

A megjelenés a legtöbb modellnél variálható. Fésülje akár a füle mögé, vagy használjon kiegészítőket, díszítéseket. Egyetlen parókával számtalan megjelenést alkothat Önmagának. Próbálja ki!

Arcformák – melyik fazon illik hozzám?

A válasz egyszerű! Ha áttanulmányozza arcformára vonatkozó tippjeinket, meglátja, melyik paróka illik leginkább az Ön arcához.   

 

 Hosszúkás arc

Magas homlok, hosszúkás orca és ál.

Arca finomságának hangsúlyozása érdekében, rövid fazonú parókát érdemes viselnie. A hosszú haj, a hosszúkás arcot még nyújtottabbá teszi. A frufru is előnyös, mivel csökkenti az arc hosszúságának érzetét.   

 

 Szív alakú arc

Széles homlok, keskeny ál, mint egy lefelé fordított háromszög.

A túl sok frufru nélküli stílus legjobb ebben az esetben. A haj hossza álig, de legfeljebb vállig érjen. Ideális paróka az ál magasságában kifelé ívelő fazon.  

 

 Gyámánt alakú arc

Alacsony homlok, széles arccsontok, kicsi ál.

A széles álcsontok ellensúlyozásának érdekében, az Ön parókájának oldalt keskenyebbnek, az ál környékén teltebbnek kell lennie. Mindenképp kerülje el a fejtetőn, illetve az oldalt dús fazonokat.  

 

 Ovális arc

Az ideális arcforma. Az arccsontok valamelyest szélesebbek, mint a homlok és az ál környéke.

Közel az összes paróka modell illik ehhez az arcformához.

 

 Kerek arc

Telt orca, kerek homlok és ál környék.

Ennél a formánál fontos, hogy az arc kontúrjait meghosszíbbítsuk. Erre azok a parókák alkalmasak, amelyek oldalt keskenyebbek, a fejtetőn pedig dúsabbak. Homloka maradhat csupasz, vagy oldalra fésült frufru.

 

 Körte formájú arc

Alacsony homlok, széles arccsontok és ál.

Győződjön meg arról, hogy az ön által választott paróka a fejtetőn dúsabb legyen. Ezzel a széles arccsont ás ál környékét optikailag látványosabbá teheti.

 

 Szögletes arc

Széles homlok, kontúros arcélek, szögletes ál.

Gondoskodjon arról, hogy a paróka fazonja, arcának éleit lágyabbá tegyék. A legjobb a hosszú, oldalt választékos haj. Ragyogóan állhat a rövid frufrus stílus is. A göndör fazonú paróka, illetve a fürtök, hullámok kiválóan lágyítják arcának kontúrjait.

 

Próbálja ki a kiválasztott parókát a Wigplanet Parókaszalonban!

A fenti tippek bizonyára támpontul szolgálnak Önnek, hogy arcához a leginkább illő paróka fazont kiválaszthassa. Hogy választása még tökéletesebb legyen, várjuk szeretettel a Budapest XI. kerület Karolina út 34/b. alatti Wigplanet Parókaszalonban, ahol munkatársunk segítségével, személyesen kipróbálhatja az Ön által kiválasztott paróka, póthaj fazonokat, színeket.

 

 

 

Kapcsolat

Tel/Fax:

+36 (1) 209-4154

Mobil:   

+36 (30) 2727-652

Szalon:

1113 Budapest, Karolina út 34/b.

img

A Wigplanet Parókaszalon és Nagykereskedés Magyarország egyik elsőként létrehozott paróka szaküzlete.

Hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy értesítést kapjon akcióinkról, újdonságainkról.

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...