• +36 (1) 209-4154
  • +36 (30) 2727-652
  • info@wigplanet.hu

Boston Mono Paróka

Boston Mono

Paróka

112 000 Ft 0 Ft

Az Ön megtakarítása: 0 Ft (-0%)

112 000 Ft

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz.

Megrendelésre!

Gyártó: Kollekció: Anyag: Fejméret: átlagos 54-57
 

Válassza ki a színt:

Dark Chocolate mix
Chocolate mix
Hazelnut mix
Bernstein mix
Sand mix
Sandmulti mix
Champagne mix
Darkauburn mix
Salt pepper mix
Smoke mix
Snow mix
Silver mix

Ellen Wille Boston Mono leírása

Egy igazán kifinomult,modern paróka,amit nem csak Monofilament-es kivitelben ,hanem a legújabb Futura Technológiával is készítik ,ami azt is eredményezi a parókának ,hogy könnyen formázható bizonyos hőfokon.Ráadásként Lace Front elejű,vagyis vékony tüll anyagú a homlok vonala,így frufru nélkül is hordható a paróka.

Ellen Wille

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Kapcsolat

Tel/Fax:

+36 (1) 209-4154

Mobil:   

+36 (30) 2727-652

Szalon:

1113 Budapest, Karolina út 34/b.

img

A Wigplanet Parókaszalon és Nagykereskedés Magyarország egyik elsőként létrehozott paróka szaküzlete.

Hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy értesítést kapjon akcióinkról, újdonságainkról.

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...