• +36 (1) 209-4154
  • +36 (30) 2727-652
  • info@wigplanet.hu

Szemöldök make-up Kiegészítők

Szemöldök make-up

Kiegészítők

9 600 Ft 8 500 Ft

Az Ön megtakarítása: 1 100 Ft (-11%)

9 600 Ft

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz.

Üzletünkben készleten!

Gyártó: Kollekció:
 

Válassza ki a színt:

BlackBlack
CharcoalCharcoal
Dark brownDark brown
BrownBrown
Irid brownIrid brown

Ellen Wille Szemöldök make-up leírása

Az Eyepower egy fantasztikus termék nem csak azoknak akiknek megritkult,vagy esetleg idéglegesen,vagy állandó jelleggel kihullott a szemöldökük,hanem akár csak a meglévő szemöldök kiemelésére,vagy színezésére is kíváló. Öt féle színben kapható: black, dark brown, brown, irid brown, charcoal.
A csomagolásban három vastagságú sablon is található,aminek segítségével könnyedén kialakítható az egységes,egyforma,szimetrikus szemöldök.
Cseppálló,vízálló,szemfesték lemosóval eltávolítható. Kérdése van,érdeklődjön üzletünkben.
Próbálja ki,nem bánja meg!

Ellen Wille

Az Ellen Wille sikertörténete 1967-ben, Frankfurtban kezdődött. A vállalat megalapítását követően az egyedi, minőségi és divatos parókák gyártására és forgalmazására törekedett. Az európai piacon való áttörést a Hair Power kollekció hozta el a cég számára, mely siker a mai napig töretlen. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva, az 1990-es években megalkották a Raquel Welch paróka kollekciót, mely magas minőségének, egyedi, új megoldásainak és fantasztikus kreációknak köszönhetően, úgyszintén hatalmas sikert ért el. Azóta megjelentek a kimondottan férfiak számára készült HairMania, az exkluzív kidolgozású HairSociety, a Power Pieces póthaj, valamint a Latifa turbánok, kendők és egyéb kiegészítőket kínáló kollekciók is. Parókaszalonunkban az Ellen Wille teljes kínálata megtalálható. A Wigplanet és az Ellen Wille mindenben gondol Önre!

 

Kapcsolat

Tel/Fax:

+36 (1) 209-4154

Mobil:   

+36 (30) 2727-652

Szalon:

1113 Budapest, Karolina út 34/b.

img

A Wigplanet Parókaszalon és Nagykereskedés Magyarország egyik elsőként létrehozott paróka szaküzlete.

Hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy értesítést kapjon akcióinkról, újdonságainkról.

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...